Hokus, pokus, filiokus Filibabba!

Hokus, pokus, filiokus Filibabba!

Som I kan se, er vi glade!

Jeg er så stolt over at kunne offentliggøre, at jeg har indledt et samarbejde med Filibabba. Hvis I ikke allerede kender det, så er Filibabba et dansk, stilrent design med økologiske GOTS-certificerede produkter. De laver sengetøj, håndklæder, service og meget mere, og de er især kendt for deres smukke luftballoner, som pryder mange fine børneværelser derude.

Deres produkter passer perfekt ind i vores hjem, hvor vi især har hhv. jadefarvet og rosa på børnenes værelser. De fleste produkter fås også i neutrale farver (hvid eller grå), som passer ind hos enhver – også til alle jer Insta-moms <3

Jeg har selvfølgelig været inde og kigge både i webshoppen og i deres katalog flere gange, og nøøøj hvor er der mange ting, som stryger til tops på min ønskeseddel. Mine personlige favoritter til hhv. drenge og piger har jeg samlet til jer herunder. Hvis I vil se mere, så klik ind på webshoppen: https://filibabba.dk/shop.html eller tjek deres katalog: https://filibabba.dk/lookbook/

De her lækre sager vil passe perfekt til Hector, wauw!

 

Tjek alle de her søde pigesager i skønne, sarte farver.

 

Det er meget vigtigt for mig, at jeg er vild med de ting, som jeg får sponsoreret. Jeg har fået flere henvendelser om at samarbejde med mærker/shops, men hvis det ikke er noget, som jeg kunne finde på at købe selv, så takker jeg nej. Jeg vil aldrig reklamerer for noget, som jeg ikke synes er lækkert. Når jeg modtager produkter, så anmelder jeg det gerne, men uanset om jeg får det gratis eller ej, så vil mine indlæg altid være 100% ærlige.

Jeg glæder mig såååå meget til at se, hvad Filibabba sender mig og mon ikke, I får en anmeldelse af produkterne? Det tror jeg nok.

 

Forresten er indlægget en dag forsinket, da vi har haft en syg pige herhjemme. Vi troede, hun var blevet frisk igår, men da det så blev aften kom feberen igen, og hun var super pylret og sov stort set ikke hele natten. Godt hun har verdens sødeste og kærligste storebror, som altid er klar med kys og kram. Intet kan smelte mit moderhjerte som deres kærlighed til hinanden.

 

Hokus, pokus, filiokus FILIBABBA til vi ses igen!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hokus, pokus, filiokus Filibabba!