Elsker du også Filibabba?

Elsker du også Filibabba?

Elsker du også Filibabba? Det gør jeg! Hvis du endnu ikke kender mærket, så kig med her, hvor du kan se nogle af deres lækre sager.

Indlægget indeholder sponsorede produkter.

Badekåber
Dette er storfavoritten herhjemme, og de er blevet fuldstændig uundværlige. Vi bruger dem altid efter bad, og de er især praktiske, når jeg har begge under i bad samtidig. Når den ene kommer op af badet, så ryger den her lige på, mens jeg gør den anden færdig. De elsker at rende rundt i dem, og her om sommeren, så har vi stort set ikke tørret dem – bare på med badekåben og afsted. Vi har haft dem med både hos bedsteforældrene og på stranden. Da de lige havde fået dem, insisteret Hector på at sidde med den på på stranden i 35 graders varme. Det siger lidt om, hvor meget lykke de har bragt.

Sengetøj
Det her sengetøj med luftballoner var slet ikke til at stå for. Det var egentlig købt til Aura, da jeg tænktem at vi snart skulle have juniordynen i brug, men grundet Hectors mange uheld i sengen, så har han langsomt overtaget det. Det var heldigt, at jeg trods megen overvejelse endte med en neutral farve. Det kan være jeg må købe et sæt mere. Udover det er flot, så er det super lækkert. Det er en god lynlås, som ikke sidder helt i enden, hvilket er så praktisk, da den aldrig driller, når man skal åbne og lukke den – i modsætning til flere andre, vi har haft. Sengetøjet kommer desuden i en sød lille pose, som kan bruges til legetøj eller hvis man er på tur.

Luftballon
Der var lidt tvivl om, hvor den smukke luftballon skulle have plads. Vi har afprøvet både i sengehimlen og i loftet på begge børnenes værelser. Den er endt på Hectors værelse, hvor den gør stor lykke. Dette er den store i farven grå. I øvrigt er kassen den kom i så fin, at vi bruger den til opbevaring af legetøj på Auras værelse, så lidt nytte af den har hun også fået. Vi er meget tilfredse med produktet.

Sengehimmel
Det var egentlig ikke meningen, at vi skulle have en sengehimmel mere, da Aura allerede har en over sin seng, men denne var svær at stå for. Vi har brugt den til at lave hule, hvor vi slapper af, snakker og læser bøger. Især Hector har været så glad for “hulen”, at jeg har overvejet at skaffe en til hans værelse. Desværre har vi ikke så meget plads, så ved ikke helt om, det er urealistisk. Åh hvor jeg nogengange drømmer om et stort hus med plads til alle mine idéer og drømme. Jeg tror dog ikke, vi kan undvære bylivet, så hvis nogen vil sælge et hus billigt på Frederiksberg, så kontakt mig lige, hihi. Sengehimlen er rigtig god kvalitet og jeg er vild med farven. Jeg har ikke strøget den (som I kan se), men jeg har ikke noget imod det lidt krøllede look. Ellers kan man hænge den ud i et fugtigt badeværelse, mens man tager et langt varm bad. Det skulle tage lidt af krøllerne, hvis man ikke lige gider i gang med at stryge. Bare et lille tip, som i øvrigt også lan bruges med tøj.

Som den shopaholic jeg er, så har jeg selvfølgelig ikke kunne modstå de skønne sager fra Filibabba. Det er farligt lige at kigge på hjemmesiden, da man hurtigt får klikket lidt hjem. Hver gang jeg kigger derinde, så ærger jeg mig over, at jeg ikke kendte mærket, da jeg selv var gravid. De har så mange søde ting til babyer. Babynests, sengerande, sengetøj, ammepuder, puslepuder, uroer, musikuroer, legemadras, barnvognpuder, stofbleer, savlesmække og tilmed barnevogne. Man får jo helt lyst til at få en mere. Tjek det hele ud på deres hjemmeside her http://www.filibabba.dk.
Heldigvis har de også masser af ting til de lidt større børn, og jeg har da stadig nogle ting på ønskesedlen, bl.a. den lækre muslin legemadras, den populære LED hval samt flere badeslag og spisesæt.

Jeg fik øjnene op for Filibabb for et halvt års tid siden, hvor jeg især forelskede mig i de fine luftballoner. Siden da har de udviklet mange nye produkter, og jeg kan afsløre, at I bestemt også skal holde øje med dem fremover. På CIFF kids messen viste de flere ting fra den kommende kollektion bl.a. nye, smukke print samt lækre træklodser, som jeg er helt skudt i. Jeg har selvfølgelig også luret i deres katalog, og hertil vil jeg gerne dele nogle af de ting, som jeg selv er ret vild med: Quiltede stofttasker, søde bamser og stofbøger. Wauw!

Det var alt fra mig for denne gang.

Hokus, pokus, filiokus filiorum til vi ses igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker du også Filibabba?