Navnelapper

Navnelapper

[reklame]

Vores unger vokser som ukrudt i øjeblikket, og så snart min eksamen er overstået på mandag, skal jeg ud og købe en masse nyt tøj til dem begge. Derfor har jeg selvfølgelig også været nødt til at bestille nogle nye navnelapper. I kender dem sikkert allerede – de her små klistermærker som man kan sætte i tøjet. Jeg skriver både navn og telefonnummer på og vælger et logo, som passer til deres stue i hhv. vuggestuen og børnehaven. På den måde er det nemt for pædagogerne at finde ud af, hvor det hører til. Jeg har rigtig god erfaring med Navnelapper, og jeg synes, de holder virkelig godt. Jeg har kun oplevet få gange, at de går af i vask, og der taler vi om tøj, som bliver vasket konstant. Vi bruger dem også på madkasser og drikkedunke samt på det legetøj, som Hector tager med til legetøjsdag i børnehaven. De kan nærmest bruges på alt.

Da jeg selv er så glad for dem, synes jeg, det kunne være fedt at forære et sæt til en af jer. Jeg har derfor lavet en give-away, hvor I kan vinde et sæt mærker med 3 ark til en værdi af 150 kr. Konkurrencen er i samarbejde med Navnelapper, og du kan finde den på min Instagram, @sarahisabellas.

 

Det var alt for nu.
Hokus, pokus, filiokus filiorum til vi ses igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navnelapper