Tanker om fødselsdag

Tanker om fødselsdag

Hector har fødselsdag om mindre end en måned, og det skal selvfølgelig fejres på fineste manér. Sidste år havde vi Cars tema, og jeg var overbevist om, at I år skulle det være Paw Patrol eller dinosaurer, men nej. Drengen vil have Cars 3 tema, så jeg har lige været inde og bestille nogle festartikler i dag. Selvom temaet igen bliver biler, så laver vi det lidt anderledes end sidst. Vores gamle festlokale var lilla, og for ikke at få flimmer for øjnene holdte vi temaet i lyseblå farver. Denne gang går vi i stedet all in med rød, hvid og sort.

skaermbillede-2018-03-12-kl-13-55-49

Vi skal holde festen i nogle kontorlokaler, som vi har lånt. Jeg har kun set billeder, så jeg er ret spændt på det. Jeg glæder mig til at dele resultatet med jer.

Sidste år havde jeg været i mit kreative hjørne. Jeg havde foldet alle servietterne som små bestiklommer, som var bundet ind i ternet målflag og påsat et logo med værktøj. Derudover havde jeg fundet nogle høje glas til slik og chips, som jeg havde skrevet hhv. møtrikker (chips), dæk (lakridsruller) og startkabler (slikstænger) på. Jeg havde også lavet velkomstdrink eller børnedrink, om man vil, i en stor beholder med tud og skrevet “kølervæske” på. Det bestod af hyldeblomstsaft, øko-citroner, danskvand og blå frugtfarve, og det var ret frisk og lækkert. Desværre fik jeg aldrig taget et billede af det.

dsc_7412

skaermbillede-2018-03-13-kl-10-44-21

Jeg må have følt mig ret overskudsagtig, for jeg lavede desuden trafiklys frugtspyd, frugt biler og jeg havde selv bagt cupcakes og lagkage. I år vil jeg gerne bestille en flot lagkage, men nu må vi se, hvad det ender med.

dsc_7399

dsc_7397

dsc_7378

dsc_7381

Jeg glæder mig til, at vi skal holde det et andet sted i år, da lokalet var et lilla festlokale i kælderplan. Det var lidt svært at gøre det pænt og hyggeligt. Herover kan I se, hvordan det så ud. Måske tænker I, hvorfor vi ikke bare holder en normal børnefødselsdag derhjemme, men sagen er den at vi bor på 92 m2, og begge har ret store familier. Vi bliver 34 personer i år, så det ville ærlig talt blive lige trangt nok. Vi regner med at lave maden selv, som vi plejer, men jeg aner endnu ikke, hvad menuen skal stå på. Måske bliver det lidt ligesom sidst med pastaretter, pizza og salater. Det var i hvert fald en succes sidste år.

Jeg har mega meget lyst til at lave noget kreativt eller et stort, flot kagebord. Dog har jeg ikke det helt vilde overskud til alle mulige store projekter. Jeg regner med at bestille en lagkage og selv bage enten cupcakes eller chokoladekage.

Det er altid hyggeligt at samle familien, og det betyder meget for mig, da jeg er et rigtig familiemenneske. Jeg glæder mig til at se alle og ikke mindst til at fejre verden sødeste, frækkeste og sjoveste dreng. I år kan han rigtig forstå en masse og også udtrykke sig bedre end sidste år, så jeg glæder mig helt vildt til hans reaktion. Når jeg sidder og ser billederne og kigger tilbage på sidste år, så fatter jeg slet ikke, hvor tiden bliver af. Han ser så lille ud, og jeg selv gik rundt med min store mave, mens vi ventede på lillesøster.

dsc_7388

dsc_7396

Den elektriske McQueen bil var vores gave til Hector. Desværre kunne vi ikke have den med til den nye lejlighed, så den er flyttet hjem til farfar og farmor, hvor han kan køre i den med sine fætre. I år har vi købt to mindre gaver. Egentlig skulle han kun have en, for han får jo masser af gaver af sine gæster, men så købte Rami lige en ekstra lille ting. Han er altså lidt småforkælet den dreng, men nøj hvor jeg knuselsker ham.

Hokus, pokus, filiokus filiorum til vi ses igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om fødselsdag