Genbrug er guld

Genbrug er guld

Kender du Børneloppen? Det er en blanding af et loppemarked og en børnebutik. Du finder en masse stande, som hver især er lejet af private personer, som sælger deres brugte børnetøj, -tilbehør og legetøj. Når du har fundet alt det, du vil købe, betaler du ved kassen som i en almindelig butik. Det prisvindende koncept er startet af Johanne og Sofie, som fik idéen, da de manglede et sted at sælge børnetøj hurtigt og nemt. Forretningen i Valby har da også været så populær, at de har udvidet med endnu en forretning i Slagelse.

Udover at være en loppebutik, så er de også arrangører af forskellige arrangementer, herunder babyrytmik, viklegrams, førstehjælpskurser til børn, børneunderholdning mm. Jeg har været i Børneloppen mange gange, og jeg havde selv en stand sidste år, hvor jeg solgte ud af Hectors tøj og ting. Jeg tjente over 2.000 kr. på bare en enkel uge, så i år har jeg besluttet at gentage succesen.

Fra i morgen d. 18. juni og en uge frem vil I kunne finde masser af lækre vare på stand 65 (overfor kassen). Jeg sælger børnetøj fra Marmar, NoaNoa, Petit by Sofie Schnoor, Kongens Sløjd, Hummel og mange flere. Der er pigetøj fra str. 50-68, og senere på ugen vil der også være drengetøj op til str. 92. Priserne starter fra 10 kr. Det meste mærketøj vil koste 40 kr. for en bodystocking, 40 kr. for bukser, 50 kr. for cardigans og 50 kr. for kjoler. Derudover er der bl.a. mintfarvet ammepude fra CamCam, helt ny barnevognskæde fra Kongens Sløjd samt bog, musikuro og rangle fra samme mærke, aktivitetsstativ og legetøj fra Moulin Rooty, pusletaske fra Ida Ising, jadefarvet legegulv fra Bobles, ny djeco uro og legetøj fra bl.a. Lamaze. Der vil blive fyldt op med nye ting hver dag. Kig endelig forbi i ugens løb, og fortæl gerne dine venner om Børneloppen, hvor man både kan spare miljøet og masser af penge.

Nyttige tips til dig som standlejer på Børneloppen:
#1 Vælg en stand med en god placering fx en hjørnestand, en ved indgangen eller ved kassen
#2 Hold gerne lidt et farvetema på din stand, milde farver er et hit
#3 Pynt din stand vha. klipsene foroven og gør standen personlig, så den bliver bemærket
#4 Hold orden i din stand, gerne hver dag
#5 Overfyld ikke standen, men fyld den op løbende
#6 Reklamer for din stand på sociale medier
#7 Meld dig ind i gruppen “Til salg i Børneloppen Valby”, og husk at læse reglerne

3 Gode råd:
#1 Giv gammelt, fnulret tøj liv igen ved at køre en skraber forsigtigt henover stoffet, så bliver det som nyt igen. Alternativt kan man klippe fnulret af med en lille saks.

#2 Skån desuden miljøet og dine børn ved at vaske i Neutralt, Svanemærket vaskepulver og skift skyllemidlet ud med eddike. Det vil blive lækkert blødt og stadig dufte dejligt.

#3 Glat dit krøllede tøj ved at hænge dit tøj tæt på badet, når du tager et varmt bad. Dampen vil udglatte tøjet. Alternativt kan du glatte med et glattejern.

Mit eget bedste loppefund er en skøn gyngehest. Hvad er dit bedst fund?

For adresse, åbningstider eller standleje se http://www.boerneloppen.dk
Det var alt for nu. Jeg håber, at I kigger forbi stand 65 hos Børneloppen i Valby i uge 25.

Hokus, pokus, filiokus filiorum til vi ses igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrug er guld